De fleste ser synlig virkning allerede efter 1 uge

Kontakt

Der er hjælp at hente med Prinoc

Heldigvis behøver du ikke finde dig i de irriterende bumser.

Der findes flere behandlinger mod problemet, men de fleste er skrappe og virker udtørrende på huden. Prinoc produkterne mod uren hud er helt anderledes blide og udtørrer ikke huden.

Sådan bruger du Prinoc

Du kan anvende Prinoc serien på flere forskellige måder, alt efter om du vil have en intensiv behandling, en almindelig behandling eller forebygge. Nedenfor kan du se hvordan Prinoc serien kan anvendes i forskellige situationer.

Prinoc Ansigts- og Body Vask

Prinoc Ansigts- og Body Vask er mild, men rengør huden i dybden, hvilket giver de bedst tænkelige betingelser for efterfølgende behandling.

Prinoc Ansigts- og Body Vask klargør huden til behandling med Prinoc Frisk Gel.

Vask grundigt og skyl efter med vand.

Anvendes morgen og aften umiddelbart før brug af Prinoc Frisk Gel

Hvis du er gravid:

Gelen indeholder A-vitamin i koncentrationer som er godkendt ifølge kosmetiklovgivningen, men det er vores opfattelse at man ikke bør anvende produkter indeholdende A-vitamin under en graviditet.

Prinoc Ansigts- og Body Vask rengør huden effektivt og virker antibakteriel.

Prinoc Frisk Gel virker ved at dræbe Propionebacterium acnes med et biologisk system som svarer til vores eget immunforsvar. Det er naturens egen måde at bekæmpe infektioner på.

Prinoc Frisk Gel

Gelen giver en intensive langtidsvirkende behandling, da de aktive stoffer virker bedst når der er en smule fugt tilstede.

Gelen kan bruges både morgen og aften og skal ikke vaskes af.

Om dagen er det mest behagelig at duppe og massére gelen let ind på udsatte steder, og om aftenen anbefaler vi at smøre større hudpartier godt ind, så gelen kan virke intensivt natten igennem.

De fleste ser synlig virkning allerede efter 1 uge

De fleste ser synlig virkning allerede efter 1 uge

De fleste ser synlig virkning allerede efter 1 uge