En af forskerne bag Prinoc systemet cand.scient. Torben R. Pedersen, står bag adskillige patenter og har i en årrække forsket i midler til behandling af infektionssygdomme, bl.a. AIDS, Hepatitis B og infektioner på hud og slimhinder. Torben R. Pedersen er ejer af Pedersen Medical A/S.

Videnskab på højt niveau!

Prinoc er et resultat af enestående dansk forskning og har taget 6 år at udvikle.

Systemet tager udgangspunkt i Alexander Flemings opdagelse af enzymet lysozym i 1922. Enzymet kunne ikke ved egen hjælp dræbe alle bakterier, der forårsager infektioner. Alexander Fleming fik i 1945 Nobelprisen for opdagelsen af penicillinet.

 

Forskerteamet Jens R. Pedersen og Torben R. Pedersen fandt 80 år efter, at lysozym kunne dræbe de ønskede bakterier, når det blev kombineret med specielle antistoffer.

Det er dette unikke system, som findes i Prinoc.

Værd at vide om Prinoc

Prinoc er klinisk testet af PAREXEL Norway AS (tidl. Medstat Research). Her fandt man en statistisk sikker effekt af behandlingen. Instituttet har afprøvet midlet på en gruppe af testpersoner i 6 uger, og det gav 4 gange så god en effekt som andre midler. Ingen af personerne har konstateret bivirkninger ved behandlingen.

Den kliniske test blev foretaget over 6 uger, men erfaringsmæssigt ses en tydelig bedring allerede efter 1 uge.

På grund af effektiviteten kan der især i starten opstå let rødmen, som er uden betydning, og som forsvinder efter ca. 15 minutter.

Sådan virker Prinoc

De aktive substanser i Prinoc virker bakteriedræbende og dæmper irritation. Desuden har det vandopløselige A-vitamin en forebyggende effekt ved at øge hudelasticiteten og dermed mindske porrestørrelsen.

Kontakt